صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: هدف از راهاندازی سامانه ستکاوا، نظارت هوشمند بر شبکه تولید و توزیع مرغ و جلوگیری از فعالیتهای دلالان در بازار مرغ است.
صالح محمدی در گفتوگو با خبرنگاران، اعلان داشت که سامانه ستکاوا در گیلان به راه افتاده و تمام تولیدکنندگان و واحدهای مرغ فروشی موظف به بارگذاری میزان تولید، عرضه و خرید مرغ در این سامانه هستند.
وی افزود: در حال حاضر 1700 واحد مرغ فروشی در سراسر استان در حال فعالیت بوده و باید خرید خود را از طریق ثبت تقاضا در سامانه www.setkava.ir انجام دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تأکید کرد: تمام تولیدکنندگان مرغ شامل مرغداریها، تعاونیها و زنجیرههای توزیع نیز باید روزانه میزان مرغ عرضه شده در بازار را در این سامانه ثبت کنند تا در رصد بازار و حمایت از حقوق تولیدکننده و مصرفکننده، بهبود حاصل شود.
محمدی در ادامه افزود: مالکان واحدهای مرغ فروشی که هنوز مجوز لازم برای فروش را دریافت نکردهاند، لازم است به منظور شفاف سازی و بهره گیری از مزایای سامانه ستکاوا جهت دریافت مجوز اقدام نمایند.
وی به مزایای سامانه الکترونیکی ستکاوا اشاره کرد و این مزایا را تعادل در روند عرضه و تقاضا، جلوگیری از کم فروشی، جلوگیری از فروش غیرقانونی و تثبیت قیمتها بر اساس تصمیمات ستاد تنظیم اعلام نمود.